"A valódi és hatékony fényképezés a felszínen túl látni és megragadni a természet és az emberiség azon tulajdonságait, amelyek minden dologban élnek és / vagy jelen vannak." / Adams Adams /

Tóthné Boldis Beáta vagyok.

1970-ben születettem. Boldog gyermekéveim Nagykarácsonyhoz fűződtek, majd egy kis ideig Dunaújvárosban éltem. 2008-ban Nagyvenyimen alapítottunk családi fészket férjemmel, és azóta is itt élünk egy boldog nagy családban. Jelenleg a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár projekt koordinátoraként működöm a közösség fejlesztés részeként.

Másfél évtizede a "viharok szerelmese" vagyok 2007 óta pedig fényképezőgéppel a kezemben vadászok zivatarokra, szupercellákra. A Dunaújvárosi Hírlap rovataiban és az M1 Met Hír csatornáján többször is szerepeltek villámokról és viharokról készített képeim. Kb. 1,5-2 éve fordult komolyabbra a kihívás. Hobbiból szenvedély, szenvedélyből hivatás alakult ki, s hogy a tökéletességre törekedhessek, megkerestem a számomra legmegfelelőbb formát ahhoz, hogy hozzáértésemet fejlesszem. Elvégeztem a mesterképzés kurzust. Ezen belül is a Fine Art gyermekfotózás, ami elvarázsol. Ezt a műfajt képviselem, kellékeimet is igyekszem ennek megfelelően gyűjteni.

2024.  februárban a világ legnagyobb amerikai portré fotós versenyény a The Portrait Masters Awardon kettő kiemelt bronz és egy bronz érmet értem el a fotóimmal. Többször szerepeltem alkotásaimmal magazinokban és online magazinokban egyaránt. 

Mi is az a Fine Art? Időtlen, kortalan, festményszerű portré, egy kellemes hangulatú élményfotózással összehangolva. Gyermek portrék prémium minőségben korhű ruhákban megörökítve.

Munkáim ihletét a gyermekek tiszta mosolya és a természet színes kavalkádja teremti meg.

Szívesen vállalom:

Kismamák és újszülöttek fotózását 

Iskolai csoportos és egyéni képek elkészítését

Szezonális szabadtéri élményfotózást

Anya-gyermek portrékat

Komplett és/ vagy kisebb családi rendezvények megörökítését.

"Kétszer készítem ugyanazt a képet. Először a szívemmel, majd a kamerával. " / Biju Karakkonam /

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, szeretettel várom megkeresését.

Elérhetőségem:

boldisfoto@gmail.com

© 2022 Tóthné Boldis Beáta
 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!